services

The Good Life Agency wil succes voor iedereen bereikbaar maken. Dit doen wij via dienstverlening op maat waarbij we samen met jou je situatie bespreken en een tailormade plan samenstellen. Daarnaast bieden wij ook tal van standaard diensten tegen vaste prijzen. Hieronder vind je de diensten die wij momenteel bieden. Voor een op maat gemaakt plan, vrijblijvend succes-advies of andere vragen, kun je mailen naar: info@thegoodlifeagency.nl.


 

social media

dummy

Likes/kudos

Maak van elke post een succes! Koop hier extra duimpjes voor Facebook, Instagram of LinkedIN.

meer informatie
dummy

Extra Facebook vrienden

Maak jezelf het populairst van je vriendengroep! Onze hippe aantrekkelijke Facebookers worden niet alleen je vriend, maar liken en reageren ook op je posts.

meer informatie
dummy

Perfect night out shoot

Laat iedereen zien dat jij het leukste weekend hebt gehad met onze perfect night out photo shoot. Onze modellen staan klaar voor het feestje.

meer informatie

 

dummy

BN’ers

Altijd vrienden willen zijn met een BN’er? Nu kan het. Onze BN’ers worden vrienden met je en liken en reageren op jouw posts.

meer informatie
dummy

Perfecte vakantie

Laat iedereen denken dat jij de perfecte vakantie hebt gehad. Kies een bestemming en wij zorgen dat je er geweest bent.

meer informatie
dummy

Better-You-Photoshop-Service

Laat jezelf op je allerbest zien. Stuur ons de foto die je wilt delen en wij maken je extra slank en extra mooi. Oftewel jij op je best!

meer informatie


carrière

dummy

Laat je endorsen

Laat LinkedIn voor je werken. Onze zakenmensen endorsen je voor door jouw gekozen ‘skills’.

meer informatie
dummy

Laat je headhunten

Breng je marktwaarde omhoog door jezelf opzichtig door een headhunter te laten benaderen!

meer informatie
dummy

Succes lunch

Boek een lunch met één of twee succesvolle zakenmensen op een plek waar je zeker gespot wordt door collega’s of vrienden.

meer informatie

 

dummy

Arriveer in stijl

Laat zien dat jij het gemaakt hebt. Maak een succesvolle entree in één van onze auto’s (eventueel mét chauffeur). Zeer geschikt voor reünies.

meer informatie

 


familie

dummy

Talent scout voor je kind

Maak van jouw kind hét talent van het team met onze professionele scouts langs de lijn.

meer informatie
dummy

Bekende gasten

“Jij kent ook iedereen” zeggen je gasten wanneer op jouw feest één van onze BN’ers te gast is.

meer informatie
dummy

Perfecte traktatie

Wie is het populairste kind van de klas? Die van jou natuurlijk! Althans, wanneer je ons de traktatie voor je kinderen laat maken.

meer informatie
dummy

Perfecte diner

Laat iedereen denken dat jij een geweldige kok bent. Wij bezorgen geweldige ready-to-serve diners in pannen zodat het lijkt alsof je het zelf gekookt hebt. Wij doen het werk en jij krijgt de complimenten.

meer informatie
dummy

Kleed je rijk

Laat zien dat je succesvol bent met behulp van onze ruime assortiment dure merkkleding. Ideaal voor feestjes, sollicitaties, verjaardagen of natuurlijk om indruk te maken op je date.

meer informatie


overig

dummy

Fake one night stand

Met onze WhatsApp conversatie (inclusief spannende foto’s) zal iedereen denken dat jij een aantrekkelijke man of vrouw een hele fijne nacht bezorgd hebt.

meer informatie
dummy

Fake vriend(in)

Laat iedereen denken dat jij een model aan de haak geslagen hebt. Leuk om je ex jaloers te maken of om indruk te maken op je vrienden.

meer informatie
dummy

Succesvolle aftocht

Laat je tijdens het uitgaan oppikken door een van onze modellen. Iedereen zal zich afvragen hoe je dat toch allemaal doet.

meer informatie
dummy

Herkend door BN’ers

Laat je vrienden ‘star-struck’ achter wanneer een van onze BN’ers jou op straat of een terrasje begroet alsof je hem of haar al jaren kent.

meer informatie